Italie Reisgids, Vakantie in Italie, reizen naar Italie, tours in Italie, toerisme Italie, booking hotel Italie, huurauto Italie, vlieg aan Italie, Incoming Italie, Huwelijk Italie, Weer Italie, kaart Italie, Afbeeldingen Italie
Ľ Home language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Italie Vakantie in Italie toerisme ItalieBooking Hotel Italie boerderijhotel Italie Vakantiehuis Italie Vakantiehuizen Italie campings Italie ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
 

Resultaten Zoeken


Amalfitaanse Kust Amalfitaanse Kust
De Amalfitaanse Kust is ťťn van de beroemdste en prettige plaatsen van ItaliŽ: dit is de naam van de zuidelijke kust van het Schiereiland van Sorrento, naar de golf van Salerno.

Hier ontmoet de naturalistische schoonheid de cultuur en ..

Ischia Ischia
Het eiland van Ischia wordt gevestigd in het noordelijke punt van de golf van Napels, dichtbij Procida en Vivara. Ischia is een bergachtig eiland, de waarvan hoogste piek Monte Epomeo (788 m) is, waarvan u een immens en schitterend panorama kunt bewo ..

Cinque Terre Cinque Terre
In de MiddenLeeftijden Ąterraď (land) had de betekenis van Ąstadď: dit stuk van rotsachtige kust wordt gevormd namelijk door vijf steden, genoemd Cinque Terre (vijf land).

van de archeologische ontdekkingen weten wij dat de mensen o ..

Tigullio
Tigullio is het gebied dat van Kerstman Margherita Ligure naar Sestri Levante gaat, volledig van schilderachtige steden en mooie mariene landschappen. Zijn naam komt uit de stam van Tigulli voort, inwoners van LiguriŽ in de pre-roman leeftijd.

Capri Capri
Het Eiland Capri, voor het schiereiland van Sorrento, wordt gevierd voor zijn schoonheid sinds roman leeftijd: ook werd Tiberio, de roman keizer, gefascineerd door de schoonheid van de plaats en hij bewoog zich op het eiland. De aanwezigheid van de k ..

Taormina

Eolische Eilanden
De Eolische Eilanden (ook genoemd Liparische Eilanden, van de naam van het grootste eiland) zijn een archipel in de Thyrreense Zee, het noorden van SiciliŽ, voor Milazzo. De eilanden hebben vulkanische oorsprong en zij hebben twee actieve vulkanen ..

Riviera Romagnola
De Adriatische Kust van Romagna is een deel van kust ongeveer honderd kilometers lang. Het Italiaanse woord Riviera wordt incorrect gebruikt aangezien het op een hoge kust, volledig van rotsen en zou moeten wijzen diep, terwijl de kust van Romagna do ..

Riccione
Riccione, met Rimini, is de beroemdste en bezochte stad van de Adriatische Kust, en vertegenwoordigt de ideale bestemming voor families, jonge mensen, mensen die van sport houden, die hier een stad kan vinden die een partucular aandacht voor zijn bez ..

Rimini
Rimini, met Riccione en Cattolica, is ťťn van de beroemdste bestemmingen voor de toeristen van ItaliŽ en Europa. Zijn fortuin is toe te schrijven aan het brede strand, de waarvan wateren duidelijk zijn, met een lage bodem die dit deel van Adri ..Capri Capri, Capri
Het historische centrum van Capri ontwikkelt zich in twee verschillende delen, maar het hart van de stad is altijd Piazza Umberto I; het is klein en schijnt een binnenplaats, niet wordt een openbaar vierkantÖ in feite het genoemd Piazzetta: he ..

Anacapri Anacapri, Capri
De wilde schoonheid van de aard en de suggestie van de smalle wegen van het historische centrum van Anacapri hebben tot deze plaats een paradijs voor de toeristen gemaakt die het bezoeken.
Anacapri biedt zijn schoonheid aan de bezoekers aan: van ..

Ischia, Ischia
De gemeente van Ischia breidt zich langs de noordoostelijke kust van het eiland uit en is verdeeld in twee delen: de belangrijkste stad, Ischia Porto, en de streek van Ischia Ponte, die de naam van de houten brug neemt die, tot 1700, he ..

Lacco Ameno, Ischia
Lacco Ameno is de kleinste gemeente van het Eiland en in het noordwestelijke deel van Ischia gevestigd: het heeft de vorm van een amfitheater langs de kust, bij de voet van Monte Epomeo, met witte huizen van de 18de eeuw, kleine kerken, paleizen, tre ..

Forio, Ischia
Het schilderachtige, stille en zonnige dorp op een kaap van de westelijke kust van het eiland, Forio leed, tijdens de eeuwen, aan de invasies van Saracens, waarvan het de tekens in zijn architectuur behoudt. In 1950 kwamen vele kunstenaars van al wer ..

Portofino, Tigullio
Portofino is misschien de beroemdste stad van geheel LiguriŽ; het is gesitueerd de golf van Tigullio, in een kreek met een kaap dat tot een uniek natuurlijk landschap, onder schilderachtigst van ItaliŽ leidt.

Portofino echt bezoeken beteken ..

Santa Margherita Ligure, Tigullio
Santa Margherita Ligure is een elegante stad, genoemd de Parel van Tigullio, die door heuvels wordt omringd, die met een rijke en geschakeerde Mediterrane vegetatie worden behandeld, op welke stijging vele fascinerende villa's.

Voora ..

Rapallo, Tigullio
Rapallo wordt gevonden in het westelijke deel van de Golf van Tigullio, integreert in een kreek waar de architectuur en de geschiedenis aan de suggestie van het landschap toetreden.

Het biedt aan zijn bezoekers aan die meningen en zuivere aar ..

Chiavari, Tigullio
Wegens zijn centrale positie en zijn historisch belang wordt Chiavari bepaald het Kapitaal van Tigullio; het is in feite een actieve toeristische en commerciŽle stad. Chiavari heeft een breed strand en door edele aangenaam verfraaide gebouwen ..

Lavagna, Tigullio
De stad van Lavagna ontwikkelt zich op de kust van Tigullio, maar ook in de vallei, in een punt waarin het prachtige zandige strand een ware vlakte wordt.

Het dorp, als vele andere in LiguriŽ, heeft zich in roman leeftijd ontwikkeld en bero ..

Cavi, Tigullio
Cavi Di Lavagna - of eenvoudig Cavi - zijn een gehucht van Lavagna dat in het centrum van de Golf van Tigullio toeneemt en zijn ťťn van de kusttoevlucht beroemdst van de Kust van LiguriŽ. Cavi is gelegen aan de kust van de golf van Tigullio tussen La ..

Sestri Levante, Tigullio
Het moderne deel van Sestri Levante neemt dichtbij de mond van de rivier Gromolo toe, maar het ware historische centrum van de stad is op een plaats die eens een eiland (en dat de inwoners nog Isola) roepen was, en vandaag is een kaap, die met het la ..

Amalfi Amalfi, Amalfitaanse Kust
Amalfi is het hoofdstad van de Kust die van deze stad zijn naam neemt; het is een belangrijke stad van het historische, artistical, economische en culturele standpunt.

De stad heeft de vorm van een waaier: het strand is het bredere deel (1.5 ..

Giardini Naxos, Taormina
Giardini Naxos is de eerste Griekse stad in SiciliŽ geweest: in jaar 734 vůůr Christus richtten de Grieken een nieuwe kolonie op, en zij riepen het Naxos, als homonymous eiland in het EgeÔsche Overzees.

In Giardini Naxos zijn er een brede arc ..

Giarre en Riposto, Taormina
Giarre en Riposto zijn twee verschillende steden, maar zij zijn zo dicht ťťn aan andere dat, tijdens Fascisme, zij, met de naam van Jonia verenigd waren.

Giarre neemt op de hellingen van Etna, in een geventileerde en panoramisch ..

Acireale, CataniŽ
Acireale neemt op een geroepen plateau toe het uitsteken Timpa uit op het Ionische overzees; de kaap van Timpa is vandaag een natuurreservaat, dat door vulkanische klippen en fouten wordt gekenmerkt waarin een luxuriant vegetatie groeit. De kust word ..

Vietri sul Mare Vietri sul Mare, Amalfitaanse Kust
De stad van Vietri sul Mare neemt in een kleine en levensechte golf aan het begin van de Amalfitaanse Kust.
Het centrum van de stad breidt zich op de heuvels achter de kust uit en het wordt overheerst door de kerk van San Giovanni Battista, het b ..

Cetara Cetara, Amalfitaanse Kust
Kleine overzeese stad, Cetara is een paradijs dat in de aard, tussen overzees, citrusvruchtenbosjes, onvruchtbare en onoverschrijdbaare streken wordt ondergedompeld; het is ťťn van de kenmerkendste steden van de Amalfitaanse Kust.

Cetara is ..

Maiori Maiori , Amalfitaanse Kust
Kleine en kenmerkende stad van de Amalfitaanse Kust, wordt Maiori gevestigd aan het begin van de vallei van Tramonti en het is hoofdzakelijk een toeristische plaats: in feite hier is er het langere strand van de Kust (ongeveer anderhalf km), m ..

Positano, Amalfitaanse Kust
Dank aan het milde klimaat en aan de schoonheid van het landschap, Positano is een plaats van vakantie sinds de Roman Leeftijd.
Positano wordt gevestigd in een schitterende positie: het kijkt uit aan overzees, waarvan het een prachtige mening hee ..

Conca dei Marini, Amalfitaanse Kust
Conca dei Marini is ťťn van de levensechtste steden van de Amalfitaanse Kust: de kleine witte huizen van de baai herinneren het oude overzeese dorp, en zij vormen een schilderachtig panorama.

Voor de stad is er de kaap van Capo Di Conca, waar ..

Marina Grande Marina Grande, Capri
Marina Grande is de haven van Capri, die in een baai aan de noordelijke kant van het eiland wordt gevestigd. Het is het punt van aankomst van de toeristen: leg hier de veerboten en de vleugelboten van Napels aan, Ischia, Amalfi.
De comme ..

Viareggio, Versilia
Viareggio had oorsprong van een kasteel dat in 1172, aan defende de kust en het omringende grondgebied werd gebouwd. Vandaag is het de belangrijkste stad van Versilia, en biedt 10 km zandige, fijne en zachte uitgerust en vrije stranden aan.
Forte dei Marmi Forte dei Marmi, Versilia
De plaats van de vakantie op de oosterse kusten van Ligurian ziet, leidt het zijn naam uit de vesting die in het centrum van de stad toeneemt, dat door de defensie van Granduca Pietro Leopoldo de stad en het marmer wordt gebouwd, die, van de Alpen Ap ..

Riomaggiore Riomaggiore, Cinque Terre
Het oude dorp van Riomaggiore is oostelijkste ťťn van zogenaamde Cinque Terre, en is een voorbeeld van de natuurlijke schoonheid van het grondgebied.

het historische centrum, de van wie originele kern aan de 13de eeuw wordt gedateer ..

Manarola Manarola, Cinque Terre
Manarola is hamlet van de stad van Riomaggiore, die tussen het Ligurian Overzees en de steile bergen van Appennines, gelegen aan een steile kaap wordt gedrukt.

De kleurrijke huizen op de belangrijkste straat, die door een rivier wor ..

Vernazza Vernazza, Cinque Terre
De stad van Vernazza is op het gebied van Cinque Terre, die het deel van kust dat door kleine dorpen wordt en terrasvormige aanleg is die wordt gebruikt gekenmerkt om de olijfboom en de wijnstokken te cultiveren.

Dit dorp wordt overw ..

Corniglia Corniglia, Cinque Terre
Kleine hamlet van de stad van Vernazza, Corniglia verschilt van de andere steden van Cinque Terre zoals het enige dorp dat niet gaat direct op het overzees is, maar is gelegen aan de bovenkant van een hoge kaap, die door wijngaarden wordt omri ..

Monterosso al Mare Monterosso al Mare, Cinque Terre
Al van Monterosso de Merrie is het meest westelijk van de steden die Cinque Terre vormen, en het is gesitueerd voor zoete heuvels die met wijnstokken en olijfbomen worden gecultiveerd. Zijn prachtig strand (dat grootst van Cinque Terre) is, pr ..

Marina di Pietrasanta, Versilia
Marina Di Pietrasanta is een gehucht van Pietrasanta dat zich op oever uitbreidt; het wordt onderverdeeld in vier plaatsen, dan tussen strand en het overzees, het pijnboomhout en de bergen, bieden een prachtige en stille plaats voor vakantie aan.

Cesenatico, Riviera Romagnola
In oude leeftijd was het gebied rond Cesenatico een brede brakke en moerassige lagune; de Romeinen richtten de stad op en woonden permanent in het gebied aan het eind van de 3de eeuw vůůr Christus, toen de streek tussen Cesenatico en Cesena het aspec ..

Gatteo Mare, Riviera Romagnola
Gatteo is een gemeente die door vele gehuchten wordt gevormd: de belangrijkste stad, Gatteo, waar er het interesseren zijn versterkte kasteel, Sant'Angelo, Fiumicino en de beroemdste Gatteo Mare, die in 1920 als vakantiecentrum is toegenomen, ..

San Mauro Mare, Riviera Romagnola
De naam van de stad is vandaag San Mauro Pascoli, ter ere van de grote dichter Giovanni Pascoli, die hier in 1855 geboren was, en die in zijn gedichten het leven en het landschap van Romagna beschreef. In het centrum van de stad kunt u het Hui ..

Cervia, Riviera Romagnola
Cervia wordt gevestigd 20 km aan zuiden van Ravenna, en zijn geschiedenis is verbonden met de productie van zout: de zoutmeren werkten waarschijnlijk reeds tijdens de periode etrusker, en vandaag zijn zij een beschermde streek binnen van het Park ..

Bellaria-Igea Marina, Rimini
Bellaria is een oud dorp van vissers, dat aan het eind van de 19de eeuw zich op de mond van de rivier Uso uitbreidde; aan het begin van de 20ste eeuw werd een dorp voor vakanties, genoemd Igea Marina, opgericht.

Vandaag is Bellaria e ..

Misano Adriatico, Riccione
Het ideale toeristische centrum voor een vakantie met de familie, maar ook de bestemming van talrijke minnaars van sport, Misano Adriatico ontwikkelen zich op de kust maar ook binnenlands waar, tussen greens heuvels, zijn er brede groene ruimten en e ..

Cattolica, Riccione
Cattolica is een beroemde plaats op de Adriatische Kust, die aan de toeristen een fabelachtig strand aanbieden, wijd en zandig, met een duidelijke en blauwe overzees, en recreatie, vermaak, sport en ontspant.

De stad is levensecht, en in het ..

Ravello, Amalfitaanse Kust
Ravello is een beroemde toeristische plaats, die helemaal over de wereld dankzij wordt gekend de betovering van zijn panoramas en zijn mooie monumenten. De stad van Ravello wordt gevestigd op een klein plateau, en overheerst Maiori en Minori: van hie ..

Procida, Ischia
De gekartelde kusten van het Eiland Procida, die op sommige gebieden laag en zandig, elders rotsachtig en wild zijn, leiden tot levensechte baaien en mooie pieken, op het blauwe water van de Thyrreense Zee.
Procida is kleinst van de eiland ..

Minori, Amalfitaanse Kust
In vroeger tijden, in roman leeftijd, had de stad de naam van Reghinna Minoris om het van grotere en aangrenzende Reghinna Maioris te onderscheiden (waarvan vandaag namen Minori en Maiori); oorspronkelijk was Minori een klein dorp van v ..
 
Accommodations
Search the last-minute offered in the best hotels of Italy
Cucina
Scopri la cucina italiana con tante ricette per tutti i gusti.
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer