Comomeer Reisgids, Vakantie in Comomeer, reizen naar Comomeer, tours in Comomeer, toerisme Comomeer, booking hotel Comomeer, huurauto Comomeer, vlieg aan Comomeer, Incoming Comomeer, Huwelijk Comomeer, Weer Comomeer, kaart Comomeer, Afbeeldingen Comomeer
Ľ Home Ľ Reisgids van Italie Ľ Lombardije Ľ Comomeer Ľ Como - Comomeer Accommodatie - Comomeer Hotel language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Comomeer Vakantie in Comomeer toerisme ComomeerBooking Hotel Comomeer boerderijhotel Comomeer Vakantiehuis Comomeer Vakantiehuizen Comomeer campings Comomeer ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
Como
bekijk meer:
Menaggio - Comomeer Menaggio
Menaggio, dankzij zijn panoramische positie, waarvan u een charmante mening meer da ...

Cernobbio - Comomeer Cernobbio
Cernobbio wordt gevestigd op de westelijke kust van het meer, bij de voet van Monte Bisbin ...

Lecco - Comomeer Lecco
De stad van Lecco wordt gevestigd in het zuidelijke punt van Lario, in een kleine duidelij ...

ę index Comomeer

Como

Como neemt op het zuidelijke punt van de westelijke tak van Lario toe; de stad heeft roman oorsprong, volgens de legende werd het v.Chr. opgericht door Caesar, in jaar 59, en vandaag heeft het ongeveer 80.000 inwoners.

Het historische centrum van de stad wordt door middeleeuwse muren ingesloten die terug naar 1169 worden gedateerd (Como wordt ook genoemd " cittŗ murata" dat is " ommuurd city") en het wordt gekenmerkt door oude paleizen plaatste dichtbij moderne rationalistbouw.

Onder de belangrijkste monumenten is er de Kathedraal, bouwwerk als gevolg van het werk dat vier eeuwen duurde: de bouw die met in in feite 1396 is begonnen en die met de koepel in 1740 wordt besloten. Dit heeft oud van bouw tot een Kathedraal geleid waar wij zien, eensgezind samen, verschillende architectonische stijlen kunnen. Binnen, zijn er belangrijke kunstwerken, waaronder een houten altaar wijdde aan de patroon van de stad, Sant'Abbondio, die terug naar 14de eeuw wordt gedateerd.

Andere belangrijke kerk van de stad is San Fedele: het is in het centrum van de stad, in het homonymous openbare vierkant, en data terug naar de 7de eeuw, toen het nog aan Sant'Eufemia werd gewijd. Van jaar 964 wordt het gewijd aan San Fedele, en heeft een mooie Romaanse apsis en sommige fresko's van ' 400. Het openbare vierkant waarop er de kerk is was de oude plaats van de markt van de korrel, belangrijke historische pool van de stad; op de zuidelijke hoek van het openbare vierkant kunnen wij twee huizen van 16de eeuw met houten structuur en bakstenen, na een constructieve techniek van Noordse oorsprong zien.

De oever van het meer van Como biedt de kans van mooie het lopen reizen: na de voetweg die voor Tempio Voltiano overgaat (een klein museum gewijd aan Alessandro Volta) u kunt Villa Olmo bereiken, misschien beroemdst van de villa's van Como. De villa, in neoklassieke stijl, is vandaag bezit van de Gemeente van Como en voor culturele manifestaties gebruikt; de tuin is altijd open en er zijn banken om in de schaduw te zitten en de mooie mening over de stad en te bewonderen over het meer.

Afbeeldingen Comomeer

Como - Comomeer

Como - Comomeer

Como - Comomeer

Como - Comomeer

Como - Comomeer

Como - Comomeer

... meer Afbeeldingen van ComomeerĽ Zoek Accommodatie in Comomeer
ę Index Comomeer
Hotel Comomeer
Hotel Comomeer
De beste hotels in Comomeer aan online boeken
Afbeeldingen Comomeer
Afbeeldingen Comomeer
Afbeeldingen en Landschap van Comomeer
Ľ Afbeeldingen Ľ Kaart Ľ Weer

De beste Accommodatie:

Comomeer hotel resort B&B spa beauty center zwembad Comomeer camping bungalows camper zwembad Comomeer Agritoerisme Boerderij hotel zwembad Comomeer Vakantie Village Residence Comomeer Villa's zwembad huur Vakantiehuis Vakantiehuizen Comomeer huur Vakantiewoningen Appartementen Vakantie Comomeer B&B bed and breakfast
LA BREVA House for Vacations LA BREVA House for Vacations
vakantiewoningen/appartementen Uw Comomeer specialist voor vakantiewoningen rondom het Comomeer

zoals b.v. Menaggio, Varenna, Bellagio, Comaso, Tremezzo, ColicoÖ

Verzorgde comfortabele vakantiewoningen/appartementen
Geselecteerde woningen van prive- ...

WWW / BOOKING
Grand Hotel Imperiale * * * * Grand Hotel Imperiale * * * *
Grand Hotel Imperiale is gevestigd in een prachtig gebouw met Stile Liberty architectuur (de Italiaanse versie van de Franse art nouveau en de Duitse jugendstil), ťťn van de mooiste panden bij het Comomeer dat in 1995 is gerestaureerd.
Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw, Grand Hotel Imper ...

WWW / BOOKING
Residence I Gelsi * * Residence I Gelsi * *
Residence I Gelsi is een gloednieuwe vestiging, gelegen op slechts 150 meter van de oever van het Comomeer en het biedt kamers en appartementen die van alle moderne gemakken voorzien zijn. Residence I Gelsi bestaat uit 11 ruime, moderne en functionele appartementen en 4 tweepersoonskamers. De in ...

WWW / BOOKING
  Ľ allen Hotel in Comomeer
Ľ allen Campings in Comomeer
Ľ allen Agritoerisme Comomeer
Ľ allen Vakantie Village en Residence Comomeer
Ľ allen Villa's / Vakantiehuis Comomeer
Ľ allen Vakantiewoningen / Appartementen Comomeer
Ľ allen bed & Breakfast Comomeer