Comomeer Reisgids, Vakantie in Comomeer, reizen naar Comomeer, tours in Comomeer, toerisme Comomeer, booking hotel Comomeer, huurauto Comomeer, vlieg aan Comomeer, Incoming Comomeer, Huwelijk Comomeer, Weer Comomeer, kaart Comomeer, Afbeeldingen Comomeer
Ľ Home Ľ Reisgids van Italie Ľ Lombardije Ľ Comomeer - Comomeer Accommodatie - Comomeer Hotel language:
IT  EN  DE  FR  ES  NL
Reisgids van Comomeer Vakantie in Comomeer toerisme ComomeerBooking Hotel Comomeer boerderijhotel Comomeer Vakantiehuis Comomeer Vakantiehuizen Comomeer campings Comomeer ImmobiliŽn vakantie en reizen naar ItaliŽ Reisgids toeristische informatie van ItaliŽ Accommodatie Reserveer hotel
Ospitalitŗ Comomeer hotel alberghi agriturismo campeggi ville appartamenti residence

Booking in Comomeer

Grand Hotel Imperiale * * * *
Grand Hotel Imperiale is gevestigd in een prachtig gebouw met Stile Liberty architectuur (de Italiaanse versie van de Franse art nouveau en de Duitse jugendstil), ťťn van de mooiste panden bij het Comomeer dat in 1995 is gerestaureerd.
Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw, Grand Hotel Imperiale, dat met een ondergrondse passage verbonden is met de Villa Imperiale aan het meer.
Geniet van rust en stilte in uw kamer met individueel instelbare airconditioning en een panoramisch uitzicht op het meer of Monte Bisbino. Ontbijten kunt u in het restaurant Il Giardino, omgeven door Mediterrane flora.
Na een spelletje tennis, een duik in het zwembad of het beoefenen van watersport in het meer, kunt u in de Regina Bar het uitzicht op u in late werken met een cocktail of een lichte versnaperingen. De exclusieve Villa Imperiale leidt naar líImperialino, het beroemde restaurant aan het meer waar u uw perfecte dag kunt afsluiten.

Ľ WWW / BOOKING
Grand Hotel Imperiale * * * *

Grand Hotel Imperiale * * * *

Grand Hotel Imperiale * * * *

Grand Hotel Imperiale * * * *


ę Vorige
ę Index Comomeer
Hotel Comomeer
Hotel Comomeer
De beste hotels in Comomeer aan online boeken
Afbeeldingen Comomeer
Afbeeldingen Comomeer
Afbeeldingen en Landschap van Comomeer